Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ο Γ. Ξυλωμένος και γραμματέας η κα. Ξ. Μαμάκου.

Αρχικά η πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. Σ. Κοέν παρουσίασε τον απολογισμό πεπραγμένων του Δ.Σ. την κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Στη συνέχεια, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε οι εκλογικές διαδικασίες για το νέο Δ.Σ. και για τους αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ να διεξαχθούν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, στο διάστημα 10:00-16:00, μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ, με χωριστή κάλπη για κάθε εκλογή.

Η Γενική Συνέλευση εξέλεξε τους Λ. Δουκάκη, Σ. Τουμπή και Μ. Ψιλούτσικου ως εφορευτική επιτροπή για τη διενέργεια των εκλογών αυτών, και εξουσιοδότησε την εφορευτική επιτροπή να καθορίσει τις λεπτομέρειες και προθεσμίες για την υποβολή υποψηφιοτήτων σε κάθε εκλογή και την ανακήρυξη των υποψηφίων.

Τέλος, η Γενική Συνέλευση εξέλεξε ως μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου τους Ε. Γαλανάκη, Α. Μπάλλα και Ε. Τρούλη.

Προσκλήθηκαν τα μέλη του Συλλόγου ΔΕΠ να θέσουν υποψηφιότητα για τη Συμμετοχή στο ΔΣ του Συλλόγου και να έρθουν σε επαφή με οποιαδήποτε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για τη λειτουργία του και το φόρτο εμπλοκής στις εργασίες του. Το καταστατικό του Συλλόγου βρίσκεται διαθέσιμο στο https://www.syldep.aueb.gr/media/attachments/2022/01/27/katastatiko_sdep-opa_final.pdf

Recent Posts